kinderfeestje       familiefeest       groepen       scholen       workshops

Puzzelmuseum Joure


Puzzelmuseum Joure is een museum boordevol

logische puzzels, breinbrekers en raadsels. Het is

erg geschikt voor familiefeesten en groepsbezoeken.

Nederlands     English    Deutsch

home   |   nieuws   |   route   |   contact

Adres Puzzelmuseum


De Brekken 6-13

8502 TN  Joure

T         0513 416 417

M        06 48 63 11 84

E         info@puzzelmuseum.nl


> route naar het Puzzelmuseumoverige pagina’s


home

route

contact

Gerealiseerd door: www.remcoreijenga.nl

Scholen

Breinbrekers laten je hersens kraken!

 

Het puzzelmuseum biedt u een workshop of een teamuitje aan waarin u uw hersens kunt laten kraken. De workshop of het teamuitje duurt ongeveer 2 uur.

 

In het puzzelmuseum krijgt u ideeën die u in uw dagelijks werk kunt toepassen. U maakt kennis met een aantal bijzondere puzzels. Sommige puzzels zijn gewoon heel leuk en andere puzzels laten u verbazen. Dit betekent soms goed nadenken om tot de juiste oplossing te komen of het op een andere manier proberen. “Out of the box” denken dus! Hierbij heeft u ook uw creativiteit nodig.

 

Uiteraard kunt u zelf puzzelen met heel veel puzzels die in het museum zijn. U kunt dan zelf ervaren dat puzzelen een uitdagende activiteit is. Soms is het misschien frustrerend, omdat het moeilijker is dan u dacht. Het vinden van de juiste oplossing zorgt dan voor een extra goed gevoel.

 

Ook vroeger werd er al heel veel gepuzzeld. In vitrinekasten liggen hele oude puzzels. Aan sommige puzzels is duidelijk te zien dat er veel mee gepuzzeld is. In het museum zijn o.a. de volgende puzzels en breinbrekers te zien: tangram, solitaire, schuifpuzzels, geduldspelletjes en constructiepuzzels.

 

Een puzzelworkshop/teamuitje kost € 10,00 per persoon. Tijdens het bezoek krijgt u koffie of thee.

Een puzzelworkshop bij u op school of op locatie is ook mogelijk. U kunt altijd naar de mogelijkheden informeren.

 

Een bezoek aan het puzzelmuseum is ook zeer geschikt voor de bovenbouw van de basisschool.

 

Kinderen zijn gemotiveerd en vinden opdrachten leuk als ze als een puzzel worden aangeboden. Er is een programma voor deze kinderen aanwezig. Het programma van 2 uur bestaat uit een gezamenlijke inleiding. Vervolgens zijn er groepsopdrachten en er kan volop gepuzzeld worden. Leren en puzzelen gaan hier hand in hand.

Een bezoek van een klas aan het puzzelmuseum kost slechts € 5,00 per persoon. Tijdens het bezoek is er koffie of thee voor de begeleiders en limonade voor de kinderen.

 

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag! U kunt altijd even bellen of mailen.